Jump to content

TheCipher

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. [RELz] LOOT - Load Order Optimisation Tool

    This worked. It was set to read-only. Tyvm for taking the time.
  2. [RELz] LOOT - Load Order Optimisation Tool

    Hello. Been looking online for help with this particular issue, but I have not found a solution. I was using LOOT along with FO4edit and Nexus Mom Manager. I believe I had everything set up right after a bit of work. I was testing if a particular mod was causing a problem. I found a solution and started up LOOT to set the launch order. It had been working fine before doing so, but now it ceases to work. This is the text from the LOOT debug log: [17:33:38.550242] [warning]: Blocking load of resource at https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:400,300,300italic,400italic,500,500italic,700,700italic [17:33:38.550742] [warning]: Blocking load of resource at https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto+Mono:400,700 [17:35:34.128990] [error]: libloadorder failed to set the load order. Details: "C:\Users\David\AppData\Local\Fallout4\plugins.txt" could not be written. Details: ios_base::badbit set: iostream stream error: Libloadorder error This is the CEF debug log: [1113/173338.396:ERROR:main_delegate.cc(726)] Could not load cef_extensions.pak The solutions I found online were to see if a program was blocking LOOT access to the internet. It was working before and had no problem, but I created an exception just in case. The problem persisted. I also found a suggestion to delete the Fallout4 folder in app\data\local\LOOT and restarting LOOT. This did not work as well. So can someone offer me some help? Thank you.

Support us on Patreon!

×